Skip to main content

Gurmánské zvěřinové menu

Listopad je v plném proudu! Pojďte si tyto dny užít s rozšířenou celodenní nabídkou, které zaručeně neodoláte. Podzimní klasika “po našem”, aneb Zvěřinové menu, jaké jste ještě neochutnali.

Na co se můžete těšit? Šéfkuchař Jan Gajdoš a je jeho tým si pro vás v týdnu od 24.11. do 30.11.2025 připravili:

– Vynikající kedlubnové carppaccio jako předkrm,

– celkem 3 fantastické hlavní chody (například jelení kýtu s omáčkou z piva Guinness)

– a samozřejmě také skvělý dezert – Tarte Tatin.

To však zdaleka není vše a čekají na vás další pochoutky, které potěší chuťové pohárky i těch největších gurmánů.

Rezervujte si svůj stůl ještě dnes:

📲 +420 603 556 565

👉 uopata.cz/rezervace-stolu/

ZVĚŘINOVÉ MENU

ℹ️ Od pondělí do čtvrtka podáváme od 11:30 do 15:00 pouze polední menu.

Předkrmy

Škubánky

190 Kč

(bramborové škubánky, kozí sýr, řeřicha, špek, lískové ořechy)

Hovězí tatarák

320 Kč

(hovězí maso, lanýžová majonéza, sušený žloutek, černý lanýž, koriandr, červená cibule, chilli)

Hlavní chody

Kachní trilogie

420 Kč

(Kroketa z trhaného stehna, konfitovaná kachní palička, kachní prso, kedlubna, červená řepa, medová cibule, škubánek, špekový knedlík, lokše a kachní demi glace)

Filet Mignon

590 Kč

(hovězí steak, svíčková omáčka, gin, brusinky, kořenová zelenina, chlupatý knedlík)

Kanec

420 Kč

(kančí steak, šípková omáčka, celerové pyré, pečený celer, perníkový knedlík)

Pražma královská

460 Kč

(zeleninová tarhoňa, tymián, chorizo omáčka, koprový olej)

Králík

420 Kč

(králičí roláda, lepenice, pyré z pečeného červeného zelí, špenát, houskový knedlík)

Játra

440 Kč

(telecí játra, cuketa, meruňky, květák, mrkev, demi glace)

Kroupeto

240 Kč

(šafrán, kroupy, cherry tomaty, rukola, pinie, blaťácké zlato)

Dezerty

Vdolek

140 Kč

(bavorský vdolek, povidla, tvaroh, švestky, vanilková omáčka)

Štrůdlík

140 Kč

(jablka, rozinky, listové těsto, vlašské ořechy, slaný karamel)

Rezervujte si stůl

Neodkládejte gurmánský zážitek a rezervujte si stůl v restauraci U Opata ještě dnes. Čeká na vás moderní česká kuchyně z prvotřídních lokálních surovin, elegantní prostředí s nádechem první republiky a špičkový servis. Těšíme se na vaši návštěvu.

Rezervujte si svůj stůl