Zveme vás na polední oběd v restauraci U Opata, kde pro vás náš šéfkuchař Jan Gajdoš a jeho tým připravují sezónní speciality z lokálních surovin.
Polední menu
Polední menu z čerstvých surovin každý všední den
Svatomartinské hody
Svatomartinské hody se blíží! Přijďte si ty letošní užít k nám – restaurace U Opata pro vás od 11. do 16. listopadu 2025 chystá sváteční menu plné tradičních chutí v moderním “kabátku”. Nebudou chybět husí speciality, poctivé domácí knedlíky, lahodné moučníky ani mladá vína z vinařství Hruška.
Stále váháte? Kompletní Svatomartinské menu, které vás přesvědčí, najdete zde.
🦢 10. listopadu bude k dispozici pouze stálý jídelní lístek, od 11. do 16. listopadu bude stálý jídelní lístek i polední menu nahrazeno svatomartinským menu.
Připravujeme pro vás:
- Polévka a hlavní chod
- Vegetariánskou i masovou variantu
- Možnost domácího dezertu ke kávě
K obědu si můžete vybrat z nabídky nealkoholických nápojů, čepovaného piva nebo kávy. V nabídce bývá také výběr vín nebo domácích limonád dle denní nabídky.
Rezervujte si stůl
Neodkládejte gurmánský zážitek a rezervujte si stůl v restauraci U Opata ještě dnes. Čeká na vás moderní česká kuchyně z prvotřídních lokálních surovin, elegantní prostředí s nádechem první republiky a špičkový servis. Těšíme se na vaši návštěvu.
Rezervujte si svůj stůl